Női ruhabizományi

Egy kisebb ruha újrahasznosító családi vállalkozás is vagyunk. Amit webshopunkban szoktatok látni, többnyire az itthoni ruhák körforgása, melyeket bizományi rendszerünkbe szoktunk fogadni. Ápolt vintage, különleges fast fashion és designer daraboknak szeretnénk egy új életet adni Általatok. Amennyiben lennének hasonló színvonalas darabjaitok, de valamilyen oknál kifolyólag már nem használtok, viszont valaki más mindennapjait szebbé tennék, nézzetek bele rendszerünk működésébe. Ha szimpatikus, várunk :)

 

Hogyan működik?

1. Válogasd ki számodra már nem szükséges ruháidat, majd mindenképp nézd át feltételeinket (1,5 perc olvasási idő :)

 

2. Foglalj időpontot>> ( Ha nem szeretnél időpontot foglalni, kérünk küldj előtte fotókat. Flat lay vagy vállfás, 2-3 darab egy fotón is tökéletes, ami alapján vissza tudunk jelezni)

 

3.  Hozd be személyes válogatásra darabjaidat 1111, Bp., Bercsényi utca 6 alá. (legfeljebb. 30 db. egy alkalommal. Összes bizsu, kiegészítő és dekor tárgyak 1 db.-nak számítanak)

 

4. Az elszámolásért 1 hónap eltelte után jelentkezz vételi jegyeddel online vagy személyesen.  Az átvétel bizományos rendszerben működik (eladás után árlistánk vagy designer darabok esetén árajánlat alapján fizetünk.) Az el nem adott darabok kérésed alapján vissza kerülnek hozzád vagy eladományozásra szánhatod. A vételi jegy egy alkalommal 21 napra még meghosszabítható. Így legfeljebb 2 hónapig érvényes, ezért kérünk addig mindenképp jelentkezz, mert utána elévül.

 

Figyelem! Időpontfoglalás, vagy előzetes megbeszélés (pl. fotók küldése) hiányában nem áll módunkban ruhákat fogadni!