Válogatott női ruhabizományi - Tél

 

2021.11.15.- től telítettség és költözés miatt a ruhabevétel SZÜNETEL. Köszönjük a megértést!

 

Az eddig leadott darabok (szeptembertől) meghosszabbításra kerültek, így az elszámolások 11.24. - 12.20. között kerülnek feldolgozásra szerdától péntekig 12:00-19:00 óra között. Amennyiben a megmaradt termékeket vissza szeretnéd vinni, kérünk írj előtte a fent megjelölt dátumig, hogy csomagodat össze tudjuk készíteni. Ellenben 12. 20. után helyhiány miatt adományozásra kerülnek. Köszönjük a megértést!

 

 

 

 

 —————————————————

Hogyan működik?

1. Válogasd ki számodra már nem szükséges téli minőségi női darabjaidat feltételeink alapján (fontos, kérünk nézd át, 1,5 perc olvasási idő :)

 

2. Foglalj időpontot>> ( Ha nem szeretnél időpontot foglalni, kérünk küldj előtte fotókat. Flat lay vagy vállfás, 2-3 darab egy fotón is tökéletes, ami alapján vissza tudunk jelezni)

 

3.  Hozd be személyes válogatásra darabjaidat 1111, Bp., Bercsényi utca 6 alá. (legfeljebb. 50 db. egy alkalommal. Összes bizsu, kiegészítő és dekor tárgyak 1 db.-nak számítanak) Tekintsd úgy, mintha egy pici gardróbvásárra/cserére érkeznél. Előfordulhat, hogy mindent, de néha az is előfordulhat, hogy csak egy darabot, vagy semmit sem tudunk fogadni. Kérjük, ezt vedd figyelembe. Köszönjük szépen az idődet, és hogy általunk is lehetőséget adsz szép ruháidnak, elősegítve az itthoni ruhák színvonalas körforgását! :)

 

4. Az elszámolásért 1 hónap eltelte után jelentkezz vételi jegyeddel online vagy személyesen.  Az átvétel bizományos rendszerben működik (eladás után árlistánk vagy designer darabok esetén árajánlat alapján fizetünk.) Az el nem adott darabok kérésed alapján vissza kerülnek hozzád vagy eladományozásra szánhatod. A vételi jegy egy alkalommal 30 napra még meghosszabítható. Így legfeljebb 2,5 hónapig érvényes, ezért kérünk addig mindenképp jelentkezz, mert utána elévül.

Amennyiben vissza szeretnéd vinni a megmaradt darabokat, értesítést kérünk legalább 24 órával előtte, hogy elő tudjuk őket készíteni. :)

Figyelem! Időpontfoglalás, vagy előzetes megbeszélés (pl. fotók küldése) hiányában nem áll módunkban ruhákat fogadni!